Djedica pušten s lanca (2016)

Dirty Grandpa (Originalni naziv)

komedija

Djed i unuk zajedno otkrivaju čari razuzdanih tuluma i lijepih žene

 
Režija: Dan Mazer
Scenarij: John Phillips
Uloge: Julianne Hough, Robert De Niro, Zac Efron, Aubrey Plaza, Zoey Deutch, ...

Filmografija

Radnja filma vrti se oko napaljenog djedice prigodnog imena Dick, koji želi ponovno izlaziti i tulumariti, nakon što mu je umrla supruga. U tome mu protiv svoje volje pomaže njegov zgodni unuk i mladi odvjetnik Jason, kojeg tumači Zac Efron i kojeg očekuje vjenčanje sa zaručnicom, za koju djed smatra da nije pravi izbor za njega.

Mladi, uštogljeni, konzervativni odvjetnik Jason Kelly (Zac Efron) je u završnoj fazi priprema za savršeno vjenčanje sa svojom naizgled idealnom zaručnicom Meredith Goldstein (Julianne Hough) kad njegova voljena baka premine.
Ia­ko je samo tjedan dana do velikog dana, svi su zabrinuti za dje­da Dicka (Robert DeNiro), koji je odjednom ostao sam nakon 40 godina braka. Nakon pogreba, Dick moli Jasona da ga odveze na Floridu, gdje će žalovati za svojom ženom. Znajući da je Dickova dozvola o­duzeta - i uz obećanje da će se vratiti sljedeći dan - Jason ne­voljko pristaje.
Odmah na početku putovanja Dickov pravi plan izlazi na vidjelo - on želi ponovno izlaziti i tulumariti. Njih dvoji­ca ubrzo kreću na nezaboravno putovanje, gdje ih čekaju razuz­dani tulumi i lijepe žene.

Komentari (6)

Foto