U potjeri (2001)

In Pursuit (Originalni naziv)

akcija triler

Odvjetnik traži dokaze svoje nevinosti nakon što ga optuže za ubojstvo moćnog biznismena

 
Režija: Peter Pistor
Scenarij: John Penney, Peter Pistor
Uloge: Daniel Baldwin, Claudia Shiffer, Coolio, Sarah Lassez, Dean Stockwell, ...

Filmografija

Redatelj Peter Pistor akcijski triler, "U potjeri" ovio je atmosferom vrelog Juga, koja glavnim junacima često smanjuje bistrinu prosudbe. Osim Daniela Baldwina u glavnoj ulozi, kao odvjetnika nepravedno optuženog za ubojstvo, i slavne manekenke Claudije Shiffer, kao njegove femme fatale, posebno treba istaknuti slavnog repera Coolia ('Gangsta's Paradise'), koji je pokazao da je i ispred kamere jednako dobar kao i s mikrofonom u ruci...

Daniel Baldwin i prelijepa Claudia Shiffer provest će nas kroz zamršeni svijet intriga i laži, u akcijskom trileru "U potjeri", smještenom u sparnu atmosferu Latinske Amerike!

Beskrupulozni odvjetnik Rick Alvarez (Daniel Baldwin) optužen je za ubojstvo moćnoga poslovnog čovjeka, s čijom je atraktivnom suprugom nekoliko mjeseci održavao ljubavnu vezu. Njegova ljubavnica, Catherine Wells (Claudia Shiffer), nije mu od prevelike pomoći, s obzirom da ne pokazuje svoje pravo lice pa ni sam Rick više nije siguran može li joj vjerovati. Znajući da mora razgovarati s Catherine i dočepati se role filma koja bi mu pružila alibi, Alvarez pobjegne iz zatvora i otputuje u La Paz, gdje je upoznao Catherine. U vrelini La Paza, Rick Alvarez mora pronaći dokaze svoje nevinosti, izbjeći zakon, ali i suočiti se sa svojim ocem.

 


Komentari (0)

Foto