Otporan na metke (1990)

HARD TO KILL (Originalni naziv)

akcija triler drama

Nakon buđenja iz kome detektiv se krene osvetiti ljudima koji su mu pobili obitelj

 
Režija: Bruce Malmuth
Scenarij: Steven McKay
Uloge: Steven Seagal, Kelly LeBrock, William Sadler, Frederick Coffin, ...

Filmografija

Atraktivan i uzbudljiv akcijski triler glumca i redatelja Brucea Malmoutha, te drugi je film u karijeri majstora borilačkih vještina, producenta, scenarista, redatelja i glumca Stevena Seagala. Riječ je o pregledno režiranom filmu osvete s velikim brojem atraktivnih akcijskih sekvenci.

Odlučni Mason Storm (S. Seagal) izuzetno je sposoban losandželeski detektiv koji jedne večeri 1983. godine na kasetu snimi razgovor skupine kriminalaca i njihovog zagonetnog šefa koji zapovjedi nečije ubojstvo. Mason ne zna da su ga gangsteri vidjeli, te da je njihov šef, ambiciozni mladi senator Vernon Trent (W. Sadler), zapovjedio uklanjanje neželjenog svjedoka i njegove obitelji.
Nakon što svom šefu i prijatelju, poručniku Kevinu O´Malleyu (F. Coffin), otkrije neke detalje o slučaju, odlazi kući, k supruzi Feliciji (B. Burroughs) i sinčiću Sonnyju (G. Bara). Te noći napadnu ga Trentovi plaćenici, ubiju Feliciju, njega teško rane, a Sonny uspije pobjeći. Sljedećih sedam godina Mason će provesti u dubokoj komi, a za njega se brine medicinska sestra Andy Stewart (K. LeBrock).
Istodobno, senator Trent gradi uspješnu karijeru te postaje jedan od najuglednijih i najutjecajnijih političara. A kad se Mason 1990. godine konačno probudi iz kome, vijest o neočekivanom događaju za vrat će mu opet navući Trentove ubojice. U borbi protiv senatora, u potrazi za sinom i osveti suprugina ubojstva Masonu će pomoći odvažna Andy i u međuvremenu umirovljeni O´Malley.

Komentari (2)

Foto