Kroz zjenicu straha (2003)

VIEW OF TERROR (Originalni naziv)

triler

Unajmila je stan zbog pogleda, ali prozor ima pogled i s druge strane

 
Režija: Louis Bélanger
Scenarij: Gregory Goodell
Uloge: Shannen Doherty, Michel Francoeur, Jayne Heitmeyer, Sean Tucker, ...

Filmografija

Film je zajedničko djelo američkih i kanadskih filmaša, a baš kao i u slavnijem prethodniku, riječ je o novoj stanovnici mondene zgrade koju počne promatrati i uhoditi tajanstveni muškarac iz susjednog tornja. Film "View of Terror" solidan je televizijski naslov čija je vodeća karakteristika to što scenarist Gregory Goodell (Ultimate Betrayal, Down Will Come Baby) sve do same završnice uspješno prikriva tko stoji iza zlostavljanja glavne junakinje.

Mlada žena koja pokušava okrenuti novu stranicu u životu preseli se u stan s prekranim pogledom, ali ju teleskopom iz susjedne zgrade promatra nepoznati muškarac. Celeste (S. Doherty) pokušava okrenuti novu stranicu u životu. Iako je zaljubljena u svog dečka Brenta (M. Francoeur), mlada žena vapi za slobodom, pa odluči preseliti se u novi stan.

U tome joj pomaže njezina najbolja prijateljica Tasha (J. Heitmeyer) koja je istodobno nastoji uvjeriti da je Brent pravi muškarac za nju. Celeste se raduje samostalnom životu, te se useli u atelje nasuprot luksuznoj zgradi Washington Tower.

Iako se u početku sve čini savršenim, Celeste počne nazivati nepoznati muškrac koji je teleskopom promatra iz susjedne zgrade. Obrativši se policiji, Celeste počne sumnjati na bonvivana Davida Jacobsona (C. Powell), ali i na samog Brenta koji se ne može pomiriti s njihovim rastankom.

 


Komentari (0)

Foto