Nemoj nikome reći (2015)

Nemoj nikome reći (Originalni naziv)

komedija drama obiteljski

Život tinejdžerice koja se s roditeljima seli iz Našica u Zagreb predstavljen kroz niz videoblogova

 
Režija: Andrija Mardešić, Ivan Livaković
Scenarij:
Uloge: Mia Anočić Valentić, Tena Nemet Brankov, Sara Duvnjak, Matija Čigir, ...

Filmografija

Televizijska serija predstavlja moderan život tinejdžera uz jednako suvremeni prikaz pri čemu se koriste Facebook, Twitter i Instagram uz mnoštvo animacija i ostalih vizualnih efekata.

Helena Jurić (17) živi u Našicama gdje pohađa 3. razred gimnazije. Helena je jedan od protagonista i sveznajući pripovjedač pa kroz njezine videoblogove (vlog) upoznajemo probleme današnjih tinejdžera. Majka Anita i otac Davor obavještavaju je da se zbog očeva promaknuća sele u Zagreb. Nakon inicijalnog šoka Helena se pozdravlja s prijateljicom iz djetinjstva i bakom Anom pa s roditeljima putuje u Zagreb puna predrasuda prema velikom gradu. Helena u razredu zagrebačke gimnazije upoznaje nove kolege koje ćemo i mi upoznavati kroz 12 nastavaka serije: Matiju, Marija, Brigitu, Ivu, Adelu, Tijanu, Dinu i Lucasa, Tina, Miju, njihove roditelje, profesore, susjede, idole i sve one koje oni vole i ne vole. Helenin život se mijenja iz temelja!

Kontroverzni zapleti istražuju pitanja kao što su disfunkcionalna obitelj, spolna orijentacija i identitet te zloporaba opojnih droga.

DRUGA SEZONA donosi novih dvanaest nastavaka polusatnih vlogova pametnjakovićke Helene Jurić (Mia Anočić Valentić), nekada obične srednjoškolke iz provincije, a danas maturantice u jednoj zagrebačkoj gimnaziji. Nakon opsežnih priprema u prvoj sezoni Helena (Mia Anočić Valentić) drugu sezonu započinje odlaskom na audiciju za sapunicu. Prati je njezin dečko Marijo (Matija Čigir) koji i dalje briljira u anonimnosti svoje trećeligaške nogometne karijere. Helena je potpuno uvjerena da je glavna uloga njezina, ali gdje su slava i mediji, tu su i Emanuela (Dinka Vuković), Iva (Tena Nemet Brankov) i Brigita (Sara Duvnjak)...


Komentari (1)

Foto