Sablast (2006)

REGRESO A MOIRA / SPECTRE (Originalni naziv)

horror drama

Pisac ugleda ljubav svoje mladosti, ali ona ne izgleda ni dan starije

 
Režija: Mateo Gil
Scenarij: Mateo Gil, Igor Legarreta
Uloge: Juan José Ballesta, Natalia Millán, Jordi Dauder, Victoria Mora

Filmografija

Alejandro je postariji pisac koji se vraća u maleno selo na obali u kojem je rođen i odrastao. Ali mirno mjesto njegova djetinjstva pretvorilo se u turističko naselje, potrošačko mjesto bez ikakva šarma.

Nakon povratka u rodno mjesto Alejandru u sjećanje dolazi bolna epizoda iz prošlosti. Dok je bio dijete, sreo je zagonetnu ženu koju je otada nastojao zaboraviti. Žena je bila lijepa na divlji način, ali i udana za pomorca. Ipak, kada su u selu počela nagađanja da ona spava s drugim muškarcem, svi su je njezini susjedi odbacili zbog njezina navodno preljubnička ponašanja, ali Alejandro je i dalje ostao potpuno i ludo zaljubljen u nju.

Vraćajući se toga dana, zadubljen u svoje uspomene, Alejandru se učini da ju je ugledao na uglu ulice. Ne... Ne... Ne može biti... To je netko drugi, ali iako se to čini kao ludost... To doista jest ona... Ista žena u koji se zaljubio. Vrijeme je za nju stalo. Uznemiren, nervozan, ustrašen i uzbuđen, Alejandro je slijedi... ali uskoro će saznati da je ona čekala upravo njega...


Komentari (0)

Foto