Lud za tobom (1999)

DRIVE ME CRAZY (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Dvoje ostavljenih želeći zajedno pridobiti bivše ljubavi otkrivaju da su oni savršeni par

 
Režija: John Schultz
Scenarij: Todd Strasser, Rob Thomas
Uloge: Melissa Joan Hart, Adrian Grenier, Stephen Collins, Susan May Pratt, ...

Filmografija

Poput megapopularne romantične komedije "Ona je sve to", i "Lud za tobom" donosi pigmalionsku priču o preobražaju naizgled neugledne osobe u privlačnu, vrijednu ljubavi. Ono što odvaja Schultzov film od drugih, svakako je zrelost i promišljenost likova, koji nikada ne bivaju klasičnim žrtvama čiji će se svijet raspasti ako im se ne ostvare snovi. Sve što rade Nicole i Chase proračunato je i potom zamotano u šareni i šuškavi papir romantične komedije.

Nicole (Melissa Joan Hart) je jedna od najpopularnijih djevojaka u školi. Chase (Adrian Grenier) je njezin susjed, poznat i kao buntovnik bez razloga. Kada Nicole ostane bez partnera za veliki školski ples, a Chasea ostavi djevojka, mladi par udružuje snage kako bi povratio nekadašnje ljubavi. Nicole drži zloglasnom otpadniku, Chaseu, ubrzani tečaj uklapanja u društvo, a kad se rezultati pokažu i predobrima, Nicoleino srce zakuca brže, svjesno kako ju je ljubav cijelo vrijeme čekala pred vratima...
"Lud za tobom" privukao je mnoštvo mlađe publike, najviše zbog nastupa popularne Melisse Joan Hart, poznate po ulozi u seriji "Sabrina - mala vještica". Njezinom filmskom partneru, Adrianu Grenieru ("Avanture Sebastiana Colea"), također mnogi proriču sjajnu karijeru. U sporednoj se ulozi pojavljuje Lourdes Benedicto, glumica čije će lice biti poznato gledateljima iz mnogih popularnih serija, poput "Njujorških plavaca" i "24".

Komentari (0)

Foto