ponedjeljak, 13.05.2024 08:00

Potraga za blagom (2015)

Treasure Quest: Snake Island (Originalni naziv)

dokumentarni reality show

Krije li se blago Inka na Otoku zmija

As injuries pile up, the team push deeper into the Island in search of the Treasure of the Trinity, but a trail of clues leads to confrontation.
 

Suvremeni lovci na blago itekako postoje. Ljudi koji se inspiriraju legendama, proučava­ju arhive i riznice te onda odvažno kreću u lov na blago. U potrazi za gomilom zlata Inka, tim lovaca na zlato otišao je mjesto na koje se nitko ne usuđuje ići, otok naseljen tisućama smrtonosnih zmija.

Dokumentarna serija prati ekspe­diciju koja se uputila na zabranjeni brazilski otok Queimada Grande u potrazi za izgub­ljenim blagom Inka. Legenda govori kako su portugalski konkvistadori u 16. stoljeću uk­rali golemu količinu zlata drevnih Inka. Ovi moderni lovci će trebati čelične živce dok se bore s opasnim vremenskim uvjetima na jednom od najopasnijih terena na svijetu.

Ako naprave pogrešan korak on ih može koštati ne samo nevjerojatnog bogatstva, već i nji­hovih života. Queimada Grande poznat je kao otok zmija na kojem na svakom kvadrat­nom metru živi po jedan primjerak jedne od najotrovnijih zmijskih vrsta na svijetu - bot­hrops insularis


Komentari (0)

Foto