Ni krivi ni dužni (2013)

The Wrong Mans (Originalni naziv)

komedija triler

Oni su se stvarno našli na krivom mjestu u krivo vrijeme

 
Režija:
Scenarij: James Corden, Mathew Baynton
Uloge: Mathew Baynton, James Corden, Sarah Solemani, Dawn French, Tom Basden, ...

Filmografija

U seriji glavne uloge tumače velike zvijezde, a osmislili su je glumac i scenarist, dobitnik nagrada BAFTA i Tony James Coredan i dobitnik nagrade British Comedy Mathew Baynton.

Uredski službenik Sam (Mathew Baynton) slučajno je svjedočio teškoj prometnoj nesreći i iz njemu nepoznatog razloga se odlučio javiti na mobitel koji je tamo našao. Nakon toga kreće lanac događaja: on i njegov kolega Phil (James Corden) se nađu usred velike opasne zločinačke urote. I dok Sam želi nastaviti sa svojim običnim životom, Phil misli da je ovo savršen trenutak da ispadnu junaci. No, tek tada sve kreće po zlu!
U drugoj sezoni dvojac živi pod lažnim imenima, 6500 kilometara od kuće. I dok Phil nastoji iznova osmisliti život, Sam je pao u depresiju te se samo želi vratiti na stare staze i oživjeti vezu s Lizzie. Nakon što čuju potresne vijesti od kuće, dečki moraju donijeti tešku odluku: ili će se vječno skrivati i pasti u zaborav ili će se iskazati u svijetu koji uopće ne zna da su živi. No za početak moraju pobjeći iz strogo čuvanoga teksaškog zatvora...

Komentari (1)

Foto