Plijen (2014)

Prey (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Detektiv nepravedno optužen za zločin svoju nevinost prvo mora dokazati svojim kolegama

 
Režija: Nick Murphy
Scenarij: Chris Lunt
Uloge: Rosie Cavaliero, Darren Whitfield, John Simm, Philip Glenister

Filmografija

U glavnoj ulozi nalazi se John Simm ("Zavičaj", "Bijesni psi") kao Marcus Farrow, a serija je zbog visoke gledanosti dobila i drugu sezonu čije je snimanje počelo u svibnju 2015. dok se premijera očekuje tijekom 2016. godine. U drugoj sezoni su u glavnim ulogama Philip Glenister kao čovjek koji bježi od zakona i Rosie Cavaliero kao marljiva narednica zadužena za njegovo hvatanje.

PRVA SEZONA
Inspekor Marcus Farrow (John Simm) je policajac kojeg svi vole. U sretnom je braku sa suprugom Abi (Heather Peace) s kojom ima dva sina, Maxa (Charlie Concannon) i Finna (Ezra Dent-Watson). Njegov život se nepovratno mijenja u samo jednom trenu: nađen je na poprištu brutalnog zločina, a svi dokazi ukazuju na njega. Uhićen je i osuđen, a kako je nevin shvaća da je jedina šansa da dokaže svima pravu istinu da prvo pobjegne. Nakon što prvom prilikom to i napravi, postaje osuđenik i tražena osoba, a spas traži na ulicama gdje je inače patrolirao. Svi njegovi kolege ga traže i svi su uvjereni da je kriv pa je Marcusov glavni cilj otkriti istinu i pravog krivca... hoće li uspjeti na vrijeme? 

DRUGA SEZONA
Zatvorski čuvar Dave Murdoch sasvim je običan čovjek. Njegov se život iznenada zakomplicira kada se rutinski posjet bolnici u Manchesteru sa zatvorenicom Jules Hope otme kontroli. Dovoljan je jedan telefonski poziv i Dave će se naći s onu stranu zakona. Budući da je ugrožen život njegove kćeri Emme, koja je u visokoj trudnoći, Dave nema izbora i mora krenuti u bijeg. Lisicama je vezan za Jules te nepovratno postaje plijen. Narednica Susan Reinhardt, marljiva policajka koja ne trpi gluposti, nije svjesna da je Emma u opasnosti te pokušava otkriti što je natjeralo Davea, čovjeka besprijekorne karijere, na takvo ekstremno ponašanje, dok istodobno prati njegovo kretanje.


Komentari (1)

Foto