Revolucija (2012)

Revolution (Originalni naziv)

akcija drama avantura

Cijela civilizacija ovisi o elektricitetu. Što kada bi odjednom u potpunosti nestao?

 
Režija:
Scenarij: Eric Kripke
Uloge: Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth, David Lyons, ...

Filmografija

Serija je osvojila 3 nagrade uključujući jedan Primetime Emmy i to za za izvanrednu koordinaciju kaskadera (10. epizoda "Nobody's Fault But Mine" u prvoj sezoni).

U ovoj epskoj pustolovini, obitelj se bori na američkom tlu punom opustošenih gradova, militanata i boraca za slobodu u kojem su zauvijek nestale sve naznake moderne tehnologije.

Ovo je serija o dvije vrste obitelji: o obitelji u kojoj se rađamo i onoj  koju sami biramo. Ovo je uzbudljiv put nade i ponovnog rođenja viđen očima jedne uporne mlade žene Charlie Matheson (Tracy Spiridakos) i njezina brata Dannyja (Graham Rogers). Nakon što Dannyja otme jedan od vođa militanata, kapetan Tom Neville (Giancarlo Esposito) zbog mračnijih motiva, Charlie se mora povezati sa svojim odsutnim ujakom Milesom (Billy Burke), bivšim američkim marincem koji živi osamljenim životom. Njih dvoje, sa skupinom preživjelih bjegunaca, poći će osloboditi Dannyja, svrgnuti militante s vlasti i pokušati ponovno uspostaviti Sjedinjene Američke Države. Istodobno istražuju i misterij nestanka struje i pitaju se hoće li se ikada (i kako) struja vratiti. Miles zna da će on i njegova skupina trebati pomoć da bi spasili Dannyja, stoga počinju potragu za Norom (Daniella Alonso), pobunjenicom koja se bori protiv militanata. Danny će uskoro vidjeti što je sve sposoban učiniti kapetan Neville. U bijegu od militanata, Nora vodi Milesa i Charlie natrag u pobunjenički kamp. Dok se skupina približava Nevilleu i njegovim ljudima, raste i njihova nada da će pronaći Dannyja, sve dok im zapanjujuće otkriće gotovo ne pokvari planove. Uslijedit će mnogobrojni izazovi, a neće ih biti moguće nadvladati bez čelične volje i neizmjerne hrabrosti koja je jedino što preostaje onome tko izgubi sve što je imao, uključujući i obitelj.

Druga sezona preskače tri mjeseca od kraja prethodne sezone, a iako su glavni junaci razbacani diljem kontinenta, jedna je stvar jasna: potresno putovanje u Toranj stvorilo je čudne okolnosti i promijenilo je politički krajolik kontinenta...


Komentari (0)

Foto