Boston Kickout (1995)

BOSTON KICKOUT (Originalni naziv)

drama

Odrastanje mladića prepuštenog samoga sebi uz odsutnog oca nakon samoubojstva majke

 
Režija: Paul Hills
Scenarij: Paul Hills, Roberto Troni, Diane Whitley
Uloge: John Simm, Emer McCourt, Marc Warren, Andrew Lincoln, Richard Hanson, ...

Filmografija

Snimljena u produkciji poznatog scenarista, producenta i redatelja Dannyja Cannona za produkciju hit-serijala CSI višestruko nominiranog za prestižnu nagradu Emmy, intrigantna, atmosferična i prilično sugestivna drama "Boston Kickout" debitantski je film darovitog britanskog filmaša Paula Hillsa.

Nakon što 1982. godine u Londonu njegova majka pred njim počini samoubojstvo, dječak Phill Saunders (A. Hill) se s ocem Rayom (D. Martin) preseli u provincijski gradić Stevenage. Devet godina kasnije Phil (J. Simm) je nesiguran tinejdžer još uvijek traumatiziran majčinim samoubojstvom, maturant koji odrasta uz otuđenog oca, a vrijeme provodi u društvu četvorice najboljih prijatelja.

Dok je grubi Robert (M. Warren) psihotična osoba sklona nasilnim ispadima, senzibilni Steven (R. Hanson) je mladić koji se ne uspijeva nositi sa svakodnevicom i koji često zapada u depresiju. Tu su i mirni Matt (N. Valente), momak zadovoljan ozbiljnom vezom s romantičnom Sue (N. Davies), te pomalo ekscentrični Ted (A. Lincoln), mladić nemirna pustolovnog duha.

Dok nakon kratkotrajnog posla u pekarnici mašta o skorom odlasku na studij geologije, pokušava prići atraktivnoj vršnjakinji Stephanie (P. Huntley), Phil ne sluti da će mu se toga ljeta život iz temelja promijeniti. Kad iz Škotske stigne njegova privlačna daljnja rođakinja Shona (E. McCourt), Phil će s djevojkom doživjeti prvu ljubav. Istodobno će shvatiti da njegov otac Ray u alkoholu bezuspješno traži izlaz od autodestruktivnih i suicidalnih poriva.


Komentari (0)

Foto