utorak, 07.04.2020 13:00

Čikaška policija (2014)

Chicago P.D. (Originalni naziv)

akcija drama

Policajci iz 21. okruga spremni su na sve kako bi kriminalce priveli pravdi

sez.6 ep.8Za Atwatera istraga dilera optuženog za ubojstvo nosi osoban ulog.
 
Režija: Nick Gomez, Sanford Bookstaver, Mark Tinker, ...
Scenarij: Dick Wolf, Michael Brandt, Matt Olmstead, ...
Uloge: Jason Beghe, Jon Seda, Elias Koteas, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, ...

Filmografija

Dobitnik nagradne Emmy, producent Dick Wolf, i tim koji stoji iza serije Chicago Fire donose novu seriju Čikaška policija, policijsku dramsku seriju o ljudima koji stavljaju sve na kocku da bi služili zakonu.

21. odjel čikaške policije sastoji se od dva potpuno različita odjela: policajaca u uniformama koji patroliraju ulicama boreći se protiv zločina i jedinice obavještajaca koja se bori s najtežim zločinima u gradu, poput organiziranog kriminala, preprodaje droge i ubojstava osoba na visokim položajima.
Na čelu obavještajaca policijski je narednik Hank Voight (Jason Beghe), čovjek koji se ne libi zaobići zakon u potrazi za pravdom. Pritisak njegova vodstva mogu izdržati samo najčvršći i najžilaviji. Unatoč problematičnoj prošlosti koja ga veže uz šefa, detektiv Antonio Dawson (Jon Seda) pretendira postati glavni u jedinici.
On ne odustaje iako to znači svakodnevno se suprotstavljati Voightu. Za policajce na ulicama, kojima je ambicija napredovanje u elitnu jedinicu, preživjeti dan svakodnevni je izazov.

Komentari (0)

Foto