ponedjeljak, 17.02.2020 00:10

Čikaška policija (2014)

Chicago P.D. (Originalni naziv)

akcija drama

Policajci iz 21. okruga spremni su na sve kako bi kriminalce priveli pravdi

sez.5 ep.4Tijekom istrage ubojstva povezanog s drogom, istražitelje sputava kultura 'ne cinkanja' susjedstava. Atwater otkriva osobnu povezanost sa slučajem. A policijski zakon šutnje dolazi u pitanje kada Uptona ispituju o Ruzekovoj grubosti s osumnjičenim.
 
Režija: Nick Gomez, Sanford Bookstaver, Mark Tinker, ...
Scenarij: Dick Wolf, Michael Brandt, Matt Olmstead, ...
Uloge: Jason Beghe, Jon Seda, Elias Koteas, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, ...

Filmografija

Dobitnik nagradne Emmy, producent Dick Wolf, i tim koji stoji iza serije Chicago Fire donose novu seriju Čikaška policija, policijsku dramsku seriju o ljudima koji stavljaju sve na kocku da bi služili zakonu.

21. odjel čikaške policije sastoji se od dva potpuno različita odjela: policajaca u uniformama koji patroliraju ulicama boreći se protiv zločina i jedinice obavještajaca koja se bori s najtežim zločinima u gradu, poput organiziranog kriminala, preprodaje droge i ubojstava osoba na visokim položajima.
Na čelu obavještajaca policijski je narednik Hank Voight (Jason Beghe), čovjek koji se ne libi zaobići zakon u potrazi za pravdom. Pritisak njegova vodstva mogu izdržati samo najčvršći i najžilaviji. Unatoč problematičnoj prošlosti koja ga veže uz šefa, detektiv Antonio Dawson (Jon Seda) pretendira postati glavni u jedinici.
On ne odustaje iako to znači svakodnevno se suprotstavljati Voightu. Za policajce na ulicama, kojima je ambicija napredovanje u elitnu jedinicu, preživjeti dan svakodnevni je izazov.

Komentari (0)

Foto