subota, 04.07.2020 16:10

NCIS: New Orleans (2014)

NCIS: New Orleans (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Spin off popularne kriminalističke serije "Navy CIS"

Kada se Obalna straža ukrca na jahtu koja plovi područjem koje vole krijumčari, nalazi kapetana s mrtvim brodskim konobarom. Opire im se i ubija ga. Obalna straža zove Pridea jer je vlasnik jahte Javier Garcia. Pride misli da je Garcia nešto krijumčario. Obavještava FBI i šalje LaSallea da pomogne Gregorio. Pride prepoznaje putnicu koja je zaručena za Garciju. Umjesto da uhiti one koji su odveli jahtu, Gregorio ih odlučuje pratiti, ali stvari se ne odvijaju po planu.
 
Režija: James Hayman, James Whitmore Jr.
Scenarij: Gary Glasberg, Jonathan I. Kidd, Sonya Winton
Uloge: Scott Bakula, Zoe McLellan, Rob Kerkovich, CCH Pounder, Lucas Black, ...

Filmografija

Tim mornaričkih istražitelja smješten u New Orleansu ovlašten je za rješavanje mornaričkih slučajeva od Pensacole preko Mississippija i Louisiane pa sve do Teksasa.

Vođa tima je specijalni agent staromodnog kova Pride (Scott Bakula) čijim životom upravlja snažan osjećaj za pravednost i svoj posao obavlja uz veliku dozu topline, strasti, snage i humora. Osim njega tu su još: njegova kći koju voli, otuđena žena (Paige Turco), agent LaSalle (Lucas Black), dr. Wade (CCH Pounder) i agent Brody (Zoe McLellan) - koja ima zajedničku povijest s Gibbsom iz Navy CIS-a, označenu kao tajna, i čini se da bježi od nečega. 


Komentari (0)

Foto