ponedjeljak, 10.05.2021 00:10

Zla kob 2 (2015)

Sinister 2 (Originalni naziv)

horror

Bughuul je u potrazi za novim žrtvama

 
Režija: Ciarán Foy
Scenarij: Scott Derrickson, C. Robert Cargill
Uloge: James Ransone, Shannyn Sossamon, Robert Daniel Sloan, Dartanian Sloan

Filmografija

Nakon tragičnih događaja u Sinisteru, zloduh Bughuul nastavlja svoj teror još jačim intenzitetom. Nova je priča strašna i napeta bitka s vremenom ne bi li se obitelj spasila od ludila, filmova i ubojstava koje je osmislio zli Bughuul i njegovo pješaštvo, duhovi djece.

Devetogodišnje blizance Dylana i Zacha Collinsa majka Courtney odvodi na seosko imanje u Illinois. Posjed je dovoljno izoliran da ne bi bio lako uočljiv za Courtneyina supruga Clinta, koji je zlostavljao nju i Dylana. Zaštitnički nastrojena majka nije svjesna da je kuća predodređena za smrt.  …no bivši zamjenik šerifa So & So, sada privatni istražitelj, došao je do zaključka da je ovo obiteljsko sklonište sljedeća Bughulova destinacija. 

Odlučan da osveti tragediju na kojoj je radio još dok je bio u policiji, So & So odlazi na posjed s namjerom da ga spali i tako okonča Bughuulov lanac smrti.  Zatekavši ondje  Courtney i blizance,  shvaća da su u opasnosti od Clinta i da im mora pomoći prije nego on započne svoj plan Bughuulova istrebljenja. 

No ni Courtney ni So & So nisu svjesni da su duhovi djece već počeli opsjedati Dylana sa uznemirujućim kućnim filmovima, od kojih je jedan mračniji od drugoga….


Komentari (1)

Foto