Umorstvo u bazi Presidio (2005)

MURDER AT THE PRESIDIO (Originalni naziv)

kriminalistički

Vojni inspektor istražuje ubojstvo u vojnoj bazi Presidio

 
Režija: John Fasano
Scenarij: Alison Graham
Uloge: Lou Diamond Phillips, Victoria Pratt, Kimberly Hawthorne, Leslie Easterbrook

Filmografija

Policajac James Chandler (Lou Diamond Phillips) odluči temeljito istražiti ubojstvo narednikove majke u vojnoj bazi te započne istragu o umorstvu, unatoč tom što ga vojna policija uvjerava kako je narednikova žena žrtva pljačke. Kako bi utvrdili način na koji je žrtva umrla, Tara Jeffries (Victoria Pratt) odluči pomoći Chandleru u istrazi. Tijekom istrage Chandler se zbližava sa svojom novom partnericom, a shvati i kako mu preostaje sve manje vremena da razotkrije pravog ubojicu.

Časnik James Chandler (Lou Diamond Phillips) reagira na vijest o umorstvu poručnikove žene u vojnoj bazi i počinje istraživati zločin unatoč inzistiranju vojne policije na tvrdnji da je žena bila žrtva pljačke. Odlučan u svojoj namjeri da dokaže dublji motiv ženina ubojstva, Chandler se sprijatelji s vojnikinjom  (Victoria Pratt) koja mu pomaže u istrazi.

Kako se približavaju rješenju, Chandler ignorira prijetnje i počinje slagati dijelove zagonetke oko motiva ubojstva, otkrivajući urotu koja prijeti i njegovu životu i životima onih koji slijepo podupiru svoje nadređene. Kada Chandlerov glavni osumnjičenik objavi svoju namjeru da napusti vojsku, Chandler shvati da mu ponestaje vremena. Ako bude otpušten iz službe, ubojica bi mogao pobjeći...



Komentari (0)

Foto