Sapunica za dušu (2006)

SAIPPUAPRINSSI (Originalni naziv)

komedija

Ljubav, drama i tragedija u žaru bitke između dvije žene za naklonost muškarca

 
Režija: Janne Kuusi
Scenarij: Aleksi Bardy
Uloge: Pamela Tola, Mikko Leppilampi, Outi Mäenpää, Teijo Eloranta, Kristiina Halttu

Filmografija

Sapunica za dušu romantična je komedija koja ismijava sapunice te donosi duhovitu zbrku između stvarnosti i fikcije u borbi scenaristice i producentice za srce glavnog glumca. Iznenađujući zapleti rezultirat će sveopćim kaosom i slomljenim srcima – i ispred i iza kamera.

IIlona (Pamela Tola) je glumica amaterka bez novčića u džepu koja, igrom okolnosti, postaje dijelom scenarističkog tima jedne sapunice. Na zabavi za članove glumačke postave i ostale koji rade na sapunici, Iliona upoznaje i zaljubljuje se u glavnu zvijezdu Kallea (Mikko Leppilampi), koji igra ulogu vatrogasca Antera. lona počinje pisati scene temeljene na svojim osjećajima i koristi scenarij kako bi ga zavela.

No producentica serije Raakel (Outi Mäenpää) ljubomorna je zbog Antera i čini sve što je u njezinoj moći da osujeti Ilonine planove. Pomoću scenarija za seriju njih dvije započinje ludu borbu za Kalleovu/Anterovu naklonost. Kao rezultat toga, Kalle potpuno gubi osjećaj što je stvarno i više ne vidi razliku između sebe i svog lika. Ili je to samo blef?

Ljubavni trokut pruža neke od najboljih epizoda u povijesti sapunice i gledanost dosiže nove rekorde. Borba između Raakel i Ilone za Kallea-Antera dostići će vrhunac u posljednoj epizode sezone koja se prenosi uživo. I Raakel i Ilona same su si napisale uloge za tu završnu epizodu. Očekuje nas ljubav, drama i tragedija, ali (u žaru bitke između dvije žene) nije jasno tko će završiti s kim i tko će koga ubiti.


Komentari (0)

Foto