Čipka (1984)

Lace (Originalni naziv)

drama

Mlada filmska zvijezda u potrazi je za odgovorom na pitanje koja je od triju žena njezina majka

 
Režija: Billy Hale
Scenarij: Elliott Baker
Uloge: Bess Armstrong, Brooke Adams, Arielle Dombasle, Phoebe Cates, ...

Filmografija

Serija, odnosno TV film, je nastala prema međunarodnom bestseleru Shirley Conran koju je za televiziju adaptirao Elliott Baker.

Priča počinje s trima ženama koje su pozvane u hotel Pierre u New Yorku na sastanak s Lili, svjetski poznatom glumicom. Kada su stigle, Lili im je svima postavila svoje, sada već poznato, pitanje: Koja je od vas kučki moja majka?

Odgovor na to zapanjujuće pitanje u prvom je planu serije jer ona ne prati samo život lijepe i temperamentne Lili, (Phoebe Cates) napuštene, zavedene, iskorištene žene koja naposljetku uspije u životu kao glumica, nego i živote triju žena koje je okupila zbog ovog završnog i dugo očekivanog susreta: Judy (Bess Armstrong), žilave, samostalne Amerikanke koja se probila do vrha najotvorenijeg američkog časopisa za žene, Pagan (Brooke Adams), povučene, aristokratske Britanke koja je osvojila srce princa, i Maxine (Arielle Dombasle), elegantne, Francuskinje koja je obišla svijet i udala se za aristokrata, a potom saznala da mora spasiti njegovo bogatstvo koje propada. 


Komentari (0)

Foto