Slađa strana života (2013)

The Sweeter Side of Life (Originalni naziv)

komedija

Komedija o supruzi bogatog estetskog kirurga, koja nakon rastave ostaje bez ičega

 
Režija: Michael Damian
Scenarij: Michael Damian, Janeen Damian
Uloge: Kathryn Morris, James Best, Alastair Mackenzie

Filmografija

Komedija o supruzi bogatog estetskog kirurga s Manhattana, koja nakon rastave ostaje bez ičega, pa se mora vratiti u roditeljsku kuću i raditi u očevoj maloj pekarnici u New Jerseyju.

Desiree Harper (K. Morris) na samu godišnjicu braka doznaje da je muž napušta, jer se zaljubio u dvadesetogodišnju akupunkturisticu. Kako je prije udaje potpisala predbračni ugovor, ništa od muževog bogatstva neće joj pripasti, a do sudske rasprave ne može ni do svoje skupe odjeće i obuće. Nijedna je prijateljica ne želi primiti k sebi, a kartice su joj već blokirane. Sva izgubljena nasred Manhattana doživljava čak i lakšu prometnu nesreću. Iz nesvijesti se budi u roditeljskoj kući, u New Jerseyju, gdje njezin otac (J. Best) još uvijek vodi svoju malu Paddyjevu pekarnicu. Pomažu mu pekar Dino (S. Douglas) i dostavljač Calvin (J. Holder).

Paddy je sretan što se Desiree vratila, nikad mu se nije sviđalo to što je postala otmjena bogatašica s Manhattana, i podsjeća je kako je nekad radila odlična peciva i kolače. Ono što joj ne otkriva jest da i sam teško preživljava, jer njegova pekarnica ima veliki promet samo ujutro, kad susjedi kupuju kruh. No, kruh kod Paddyja kupuje i poznati šef Benny Christophe (A. MacKenzie), koji ima svoj restoran u obiteljskom dvorcu u New Jerseyju.

Kad Desiree dozna situaciju s poslovanjem, daje ocu ideje kako će proširiti posao i ne sluteći kamo će ih to sve kupa odvesti...


Komentari (0)

Foto