Zapleši sa mnom (1998)

Dance With Me (Originalni naziv)

drama glazba romantika

V.L.Williams i legenda latino plesova pokazati će nam sudar dvaju svjetova plesne tehnike

 
Režija: Randa Haines
Scenarij: Daryl Matthews
Uloge: Vanessa Williams, Chayanne, Kris Kristofferson, Joan Plowright, ...

Filmografija

Drama redateljice Rande Haines ("Djeca manjeg Boga") na naizgled jednostavan način pronalazi delikatnu ravnotežu između romantike i drame, niti na trenutak ne popuštajući pretjeranoj osjećajnosti. Jednostavan i iskren, "Zapleši sa mnom" je film koji može pridobiti i najvećeg cinika. Za razliku od glamuroznih života mnogih likova koji nastupaju u romantičnim pustolovinama, Ruby i Rafael imaju mnoštvo svakodnevnih problema, poput svih nas. No to ih, naravno, ne sprječava da sanjare jer se i to, ponekad, može ostvariti!...

"Zapleši sa mnom" jedan je od najljepših filmskih sukoba stroge plesne tehnike i nesputanih emocija koji možete vidjeti na malim ekranima. Elegantnom lakoćom pokazujući kako sudar dvaju različitih svjetova na plesnom podiju može savršeno funkcionirati, zanosna Vanessa L. Williams i šarmantna legenda latino plesova, Chayanne, uhvatit će vas u plesni vrtlog iz kojeg nikada nećete poželjeti izaći!

Bivša miss Sjedinjenih Država, Vanessa L. Williams, je Ruby, plesačica koja sanja o oživljavanju svoje, nekoć obećavajuće, karijere. U međuvremenu, lijepa Ruby radi kao instruktorica u plesnom studiju, čiji je vlasnik uvijek mrzovoljni John Burnett (Kris Kristofferson). Rubyinu klasičnu, discipliniranu metodu plesa dovodi u pitanje mladi i talentirani, ali neškolovani Kubanac Rafael (Chayanne), koji je osvojio gotovo sva srca svojim strastvenim i spontanim stilom. Međutim, emocionalno suzdržana Ruby odbija pasti na Rafaelov šarm i smatra da je, unatoč vitalnosti i duhovnosti, njegov  način plesa očito nediscipliniran i time inferioran njenom vlastitom, tehnički savršenom stilu. Ubrzo mladi Rafael daje profesionalcima najvažniju moguću plesnu poduku: ponekad je najbolja stvar koju možete učiniti jednostavno se opustiti i samo osjetiti glazbu, pustiti da vam ples izađe ravno iz srca!

 


Komentari (0)

Foto