Dojavljivač (2002)

Beeper (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Doktor mora slijediti uputstva s dojavljivača kako bi spasio svog otetog sina

 
Režija: Jack Sholder
Scenarij: Michael Cordell, Gregory Gieras
Uloge: Harvey Keitel, Joey Lauren Adams, Ed Quinn, Gulshan Grover, Stefan Djordjevic

Filmografija

Kada mu tijekom konvencije u Indiji otmu sina, dr. Richard Avery (Ed Quinn) proživljava 24-satnu noćnu moru. Užasnuti Avery mora na opasan put kroz nepoznatu zemlju. U najopasnijem dijelu grada, kasno u noć naleti na dilera i oni slučajno zamjene dojavljivače...

Dr. Richardu Averyu (Ed Quinn) otmu sina u dalekoj Indiiji. Slučajno zamijenivši svoj dojavljivač s dojavljivačem dilera, nađe se u naizgled bezizlaznoj situaciji. Nemajući više kontakta s otmičarima svog sina, počinje slijediti upute s dilerovog dojavljivača. Richard odlazi u napuštenu zgradu gdje nalazi vrećicu kokaina, uzima drogu i odlazi tražiti svoj dojavljivač. No ne zna da je mjesto gdje je pokupio drogu nadgledala policija. Policija mu je za petama, sin mu je otet, sa sobom nosi ukradenu drogu, nema svoj dojavljivač, a vremena je sve manje.

Liječniku se raspada svijet pred očima. Ako otmičari saznaju da surađuje s policijom, ubit će mu sina. Avery pronalazi Zoloa, okrutnog kralja droge kojem je ukrao kokain. Potom podmiti Zoloa kako bi našao dilera s dojavljivačem. Avery jako pati jer se prisjeća supruge koja je prije nekoliko godina umrla od predoziranja. Ubrzo ga policija uhiti zbog posjedovanja droge, a kada mu otmičari pošalju posljednju poruku, Avery mora pobjeći i naći sina.


Komentari (0)

Foto