Udovac (2013)

The Widower (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Mini serija temeljena na zločinima osuđenog ubojice Malcolma Webstera

 
Režija: Paul Whittington
Scenarij: Jeff Pope, Jim Barton
Uloge: Kate Fleetwood, Federay Holmes, James Laurenson, Reece Shearsmith, ...

Filmografija

"Udovac" govori o tome kako je naizgled običan muškarac u periodu od 13 godina otrovao svoju prvu suprugu, pokušao ubiti drugu i započeo plan ubojstva treće, buduće supruge.

Malcolm Webster (Reece Shearsmith) se 1993. godine oženio s Claire Morris (Sheridan Smith). Bračna sreća nije bila dugog vijeka jer je Claire samo godinu nakon vjenčanja poginula u automobilskoj nesreći. Malcolma su svi tješili, a pritom nisu znali da je godinama svojoj supruzi davao sedative kako bi je ušutkao. Četiri godine kasnije Malcolm traži sreću na Novom Zelandu gdje se oženio s Felicity Drumm (Kate Fleetwood) koja je puna suosjećanja prema njemu jer je izgubio ljubav svog života na tragičan način. Kako stare navike teško umiru, Malcolm će uskoro posegnuti za ubojstvom druge supruge, no Felicity igrom slučaja preživi i sa svojom obitelji počne istraživati svog supruga. Može li ona spriječiti novu tragediju? 

Malcolm John Webster, prema kojem je serija snimljena, je 2011. godine osuđen za ubojstvo prve supruge i izdržava doživotnu kaznu zatvora u Škotskoj.


Komentari (1)

Foto