subota, 16.01.2021 17:25

Zlatni dečko (2013)

Golden Boy (Originalni naziv)

drama

Mladi policajac nakon nesebičnog čina postane heroj i detektiv, a njegov brz uspon se ne sviđa svima

sez.1 ep.11Tim istražuje smrt perspektivnog sportaša. Istražuju trenera koji je stari prijatelj sportaševa oca zato što ima dosje. No saznaju da je otac prisilio trenera da počini zločin i preuzme krivicu.
 
Režija: N/A
Scenarij: Nicholas Wootton
Uloge: Theo James, Kevin Alejandro, Bonnie Somerville, Holt McCallany, Stella Maeve

Filmografija

U novoj drami Grega Berlantija ("Everwood", "Prljavi seksi novac", "Igre moći") i dobitnika nagrade Emmy Nicholasa Wootona ("Chuck", "Njujorški plavci"), mladi ambiciozni policajac brzo se probija u njujorškoj policiji, katkad možda upitnim metodama, nakon što je na dužnosti postao junak.

Theo James glumi samouvjerenog Waltera Williama Clarka Jr., koji se probija do mjesta detektiva u jednom od najuglednijih Odjela za ubojstva u gradu. Clarkov je novi partner detektiv Don Owen, iskusni policajac kojeg dvije godine dijele od mirovine. Owen je nervozan zbog Clarkovih nekonvencionalnih metoda koje ne sjedaju ni drugom alfa-mužjaku u postaji, detektivu Arroyu, čiju je ambicioznost teško ignorirati. U svakoj epizodi idemo sedam godina u budućnost, gdje je zlatni dečko Clark postao najmlađi načelnik u povijesti njujorške policije, a zatim se vraćamo u sadašnjost da vidimo kako je izgledao njegov put do vrha. Uz pozitivce i negativce, pitanje koje se postavlja jest kako postati zlatni dečko? CBS je ukinuo seriju nakon samo jedne sezone.

Komentari (1)

Foto