Obiteljske tajne (2003)

RED ROVER (Originalni naziv)

triler horror

Nakon što im umre otac braća otkriju da su nasljedili misterioznu kuću na otoku

 
Režija: Marc S. Grenier
Scenarij: Linda Cordeiro, Alisandra Rand
Uloge: William Baldwin, Jodi Lyn O'Keefe, Brenda James, Francis X. McCarthy, ...

Filmografija

Nakon smrti oca braća saznaju da su nasljedili kuću na otoku za koju nisu prije znali.Njihova sestra zbog traume iz djetinjstva cijeloga života je u duševnoj bolnici , te ju oni odluče povesti sa sobom u novi dom...

Kylie Taylor cijeli je život provela iza vrata duševnih bolnica. Kao dijete, vidjela je smrt svoje majke u požaru i ta ju je uspomena mučila cijeli život. Kad njezin brat Will stigne u bolnicu i donese joj lošu vijest – da im je umro otac – braća otkriju da su naslijedila tajanstvenu kuću o kojoj dotad ništa nisu čuli. Kada Will i Kylie dođu pogledati imanje, nitko od mještana u malome gradu ne želi ih odvesti na usamljen i napušten otok na kojem se ono nalazi.

Kako nisu otkrili da su nasljednici kuće, mještani su im ispričali da su bivši stanari kuću napustili zbog kletve i nekoliko neobjašnjivih smrti i samoubojstava.Odlučni u namjeri da otkriju nešto o prošlosti svoje obitelji, Will i Kylie unajmljuju brod i kreću istražiti dom svojih predaka.Kad vide da je kuća prekrasna i u izvrsnu stanju, odluče ostati, kako bi Will mogao liječiti Kylien problem bez lijekova i vanjskih utjecaja.

Mirna atmosfera ubrzo postaje zastrašujuća kada nestane Kylien pas, a oboje počnu imati halucinacije u kojima vide bivše stanare i tragične događaje koji su ih natjerali da pobjegnu odande. Veo zagonetke prekriva ih dok istina o njihovoj obitelji pomalo izlazi na vidjelo... Smrt i očaj jedini su izlaz kada se preokret, u kojem saznajemo tko je žrtva, a tko zlotvor, otkrije u šokantnom svršetku.


Komentari (0)

Foto