Životinja (2001)

THE ANIMAL (Originalni naziv)

komedija

Ludi znastvenik od policijskog činovnika stvori neku vrstu životinjskog Frankensteina

 
Režija: Luke Greenfield
Scenarij: Tom Brady
Uloge: Rob Schneider, Colleen Haskell, John C. McGinley, Edward Asner, Michael Caton

Filmografija

"Deuce Bigalow", "Vodonoša": Adam Sandler i Rob Schneider idu pod ruku kao Stanlio i Olio. Varirajući istu temu nesnošljive pojavnosti, ovi komičari uvijek iznova oduševljavaju uvrnutim idejama - i još uvrnutijim realizacijama. Počevši od scene u kojoj skače poput klokana, pa sve do klasičnog "markiranja" teritorija, Schneider je vrlo živahna... životinja!

Snažan kao lav, spretan kao čimpanza i zaljubljen - kao koza! On je Marvin Mange, frustrirani policijski činovnik koji dolazi u ruke ludom znanstveniku i postaje nekom vrstom životinjskog Frankensteinovog čudovišta... koje jede sirovo meso na prvom spoju!
Marvin (Rob Schneider) je nesretni policijski činovnik koji sanja kako će jednog dana postati pravi policajac. Kada Marvin igrom slučaja ostane sam u postaji u trenutku kada stigne poziv za pomoć, on odmah pojuri na mjesto događaja - i doživi prometnu nesreću! Nešto kasnije, nakon čudotvornog izlječenja, Marvin se vraća na posao, no ništa nije kao prije. Dok je bio na oporavku, ekscentrični znanstvenik Wilder (Michael Caton) zamijenio je oštećene dijelove njegova tijela sa životinjskim, stvorivši jedinstveno biće koje sada ima najbolje od oba svijeta... ili možda nema? Marvin je uskoro začuđen promjenama koje su ga spopale: postaje snažni muškarčina, ima istančano osjetilo njuha i zanimljivu novu prehranu - no to je tek početak. Nanjušivši skrivenu drogu na aerodromu, Marvin konačno dobiva unapređenje. Stvari i u ljubavnom životu kreću nabolje, kada Marvin upozna senzualnu Riannu (Colleen Haskell), no njegove nove sposobnosti počinju mu stvarati i prve probleme...

Komentari (2)

Foto