Smrt u raju (2014)

Presumed Dead in Paradise (Originalni naziv)

triler

Mlada djevojka uvučena je u smrtonosnu igru njene pomajke

 
Režija: Mary Lambert
Scenarij: Steven Palmer Peterson, Douglas Shaffer
Uloge: Malese Jow, Olivia d'Abo, Gavin Houston, Alix Elizabeth Gitter, ...

Filmografija

Malo prije 18. rođendana Madisonina pomajka Patricia, s kojom je jedva prozborila riječ od očeve smrti, povede je na putovanje na otok. Nedugo zatim Madison razotkrije mračnu urotu koja je uključivala njezina pokojnog oca.

Madison je buntovna tinejdžerica koja se većinu života seljakala od internata do internata. Njezini su osobni odnosi ograničeni, a jedina obitelj koja joj je preostala njezina je otuđena pomajka Patricia. Stoga je potpuno iznenadi kad se Patricia iznenada pojavi i pozove je na put na St. Isabel (otok koji je Madison posjećivala s ocem).

 

Na otoku Madison upozna mjesnog vodiča Blakea. Blake planira izlet čamcem na vesla te odvede Madison u udaljen dio otoka. Na oceanu Madison doživi napadaj panike (ili se barem tako čini) te padne s čamca i navodno se utopi. Nekim čudom Madison preživi nesreću i nekako se izvuče iz daleke džungle te se vrati u odmaralište. Kada onamo stigne, zapanji se kad ugleda Blakea i Patriciu zajedno!

 

Kada Madison potraži odgovore, otkrije da ovaj odmor nije to što se čini i da je zapravo umiješana u mračnu urotu koja uključuje njezina pokojnog oca.

Komentari (0)

Foto