petak, 10.12.2021 22:05

Crna lista (2013)

The Blacklist (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Mlada agentica FBI-a uvučena je u tajanstvene planove genijalnog kriminalaca

sez.8 ep.11Po ugrabitvi aktivistke se FBI agenti podajo na lov za mladim nepridipravom Kiddom, ki kriminalcem pomaga pri nelegalnih transakcijah ter skriti njihove dragocenosti s pomočjo GPS koordinat. Aram in Ressler ga uspeta izslediti, toda spretni Kidd se jim uspe izmuzniti tik pred nosom. Medtem Red skuša preprečiti skrivno zaroto, da bi rešil Cooperjevo življenje.
 
Režija: Michael W. Watkins, Joe Carnahan
Scenarij: Jon Bokenkamp
Uloge: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Amir Arison

Filmografija

Agenti FBI-a pokušavaju shvatiti zašto se suradnik nekih od najtraženijih kriminalaca predao i pristao im pomoći u zamjenu za suradnju s novom agenticom s kojom naizgled nema nikakve veze.

Radnja ove uzbudljive serije prati Raymonda "Red" Reddingtona, bivšeg agenta američke vlade a sad jednog od najtraženijih svjetskih kriminalaca. Nakon više od dvadeset godina života u sjenama Raymonda se iznenada pojavi u središtu FBI-a i mirno se preda. Štoviše, Raymond je izradio takozvanu Crnu listu, popis najopasnijh svjetskih kriminalaca i spreman je istu predati agentima FBI-a. Postoji samo jedan uvjet - Red želi surađivati samo s mladom profilerkom Elizabeth Keen. James Spader je za ulogu Raymonda Reda Reddingtona 2014. i 2015. nominiran za Zlatni globus u kategoriji najboljeg glavnog glumca u TV seriji, a serija je 2014. osvojila Primetime Emmy uz još nekoliko nominacija za poznate televizijske nagrade.

Komentari (11)

Foto