Prazna zipka (2014)

Return To Zero (Originalni naziv)

drama

Iako je gubitak djetata narušio njihovu vezu Maggie i Aaron dobiju priliku za novi početak

 
Režija: Sean Hanish
Scenarij: Sean Hanish
Uloge: Minnie Driver, Paul Adelstein, Alfred Molina, Connie Nielsen, Kathy Baker

Filmografija

Uspješan par, Maggie i Aaron, koji su se rastali nakon tragičnoga gubitka prvog djeteta za vrijeme trudnoće, ponovno se pomire kako bi se suočili s još jednom opasnom trudnoćom kada žena sazna da opet očekuje dijete.

Uspješan par, Maggie i Aaron, pripremaju se za dolazak prvoga djeteta. Nekoliko tjedana prije termina, potrese ih otkriće da je njihov mali sin umro u maternici i da će se roditi mrtav. Maggie i Aaron pokušavaju nastaviti sa životom, ali ne mogu se otresti tuge nakon pobačaja.

 

Pokušavaju se nositi s time na razne načine – negiranjem, bijegom i alkoholom – ali kada Maggie na koncu otkrije da je Aaron vara sa suradnicom Danom, odluči okončati brak. Upravo kad Maggie pomisli kako je okrenula novi list, otkrije da nosi Aaronovo dijete (od posljednjega pokušaja da spase brak izletom u Vegas.)

 

Uz pomoć suosjećajne liječnice Claire, koja je doživjela sličan gubitak prije mnogo godina, Maggie naposljetku tuguje za gubitkom svog sina. Zatim se ona i Aaron moraju ponovno pomiriti kako bi se suočili s burnom i zastrašujućom trudnoćom.

Komentari (0)

Foto