Obdukcija izvanzemaljaca (2006)

ALIEN AUTOPSY (Originalni naziv)

komedija sf

Dva prevaranta naprave lažni dokumentarac o padu NLO-a

 
Režija: Jonny Campbell
Scenarij: William Davies
Uloge: Declan Donnelly, Ant McPartlin, Bill Pullman, Harry Dean Stanton

Filmografija

Redatelj Jonny Campbell udružio se sa scenaristom Williamom Daviesom kako bi parodirao glasovit, „pravi“ falsificirani videofilm "Alien Autopsy" koji je fascinirao gledatelje diljem svijeta prije negoli je razotkriven kao detaljno isplanirana prijevara.

Zaputivši se u Ohio u potrazi za Elvisovim osobnim predmetima, Ray (Declan Donnelly) i Gary (Anthony McPartlin) dođu u sukob s mafijašem. Jedini mogući izlaz jest da sami snime film o autopsiji izvanzemaljca. Uz pomoć svojih prijatelja, izrađivača lutki, pogrebnika, mesara i vlasnika zalogajnice uspijevaju prevariti mafijaša, no cijela se stvar pročuje i međunarodni mediji doznaju za njihovu priču. Rayeva i Garyjeva saga tek je počela!

Godine 1995. u Americi je prikazan film koji je izazvao veliko uzbuđenje među pobornicima teorije NLO-a te pokazao koliko je gledateljstvo naivno. Sada gledatelji mogu pratiti pustolovine ambicioznih britanskih šaljivaca, Garyja (Ant McPartlin) i Raya (Declan Donnelly) dok izvode jednu od najvećih neslanih šala. Bill Pullman i Harry Dean Stanton također glume u komediji koja poručuje gledateljima da ne vjeruju svemu što vide.


Komentari (1)

Foto