nedjelja, 05.05.2024 05:40

Kontrola bijesa (2012)

Anger Management (Originalni naziv)

komedija

Charlie Sheen glumi bivšeg igrača profesionalnog bejzbola koji je postao ekscentrični terapeut

sez.1 ep.3Čarli izazove svoju grupu da isprobaju terapiju sa 36 sati bez sna da bi se njihove inhibicije smirile.
 
Režija:
Scenarij: Bruce Helford
Uloge: Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Daniela Bobadilla, ...

Filmografija

Sve što Charlie Sheen dotakne postane hit, a u prilog tome ide i činjenica da je premijera ove serije bila najgledanija komedija u povijesti kablovske televizije u SAD-u, ne računajući program za djecu. Gledalo ju je više od pet milijuna ljudi.

Charlie Sheen u seriji tumači lik Charlieja Goodsona, bivšu zvijezdu druge bejzbolske lige, koji se godinama borio i upadao u nezavidne situacije zbog nekontroliranih ispada bijesa. Po završetku sportske karijere okrenuo je stranicu i postao moderna vrsta terapeuta, ali i sam odlazi na terapiju kako bi bijes držao pod kontrolom. Ono što Charlie Goodson ima zajedničko s najslavnijom Sheenovom ulogom, onom Charlieja Harpera iz serije Dva i pol muškarca, jest opsjednutost ženama i, blago rečeno, osebujan karakter. Žene su i u ovoj seriji najčešći uzrok njegovih problema, počevši od njegove psihijatrice, doktorice Kate Wales, koju glumi Selma Blair, a s kojom dijeli mnogo više od odnosa pacijent-doktor. Tu je i njegova bivša supruga Jennifer, koju glumi Shawnee Smith te kćer, tinejdžerica Sam, koju glumi Daniela Bobadilla.

Serija je nastala prema slavnom istoimenom filmu iz 2003. godine u kojoj terapeut Buddy Rydell, kojeg glumi Jack Nicholson, liječi bijesne ispade pacijenta Adama Sandlera. 

 

 


Komentari (10)

Foto