Kontrola bijesa (2012)

Anger Management (Originalni naziv)

komedija

Charlie Sheen glumi bivšeg igrača profesionalnog bejzbola koji je postao ekscentrični terapeut

 
Režija:
Scenarij: Bruce Helford
Uloge: Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Daniela Bobadilla, ...

Filmografija

Sve što Charlie Sheen dotakne postane hit, a u prilog tome ide i činjenica da je premijera ove serije bila najgledanija komedija u povijesti kablovske televizije u SAD-u, ne računajući program za djecu. Gledalo ju je više od pet milijuna ljudi.

Charlie Sheen u seriji tumači lik Charlieja Goodsona, bivšu zvijezdu druge bejzbolske lige, koji se godinama borio i upadao u nezavidne situacije zbog nekontroliranih ispada bijesa. Po završetku sportske karijere okrenuo je stranicu i postao moderna vrsta terapeuta, ali i sam odlazi na terapiju kako bi bijes držao pod kontrolom. Ono što Charlie Goodson ima zajedničko s najslavnijom Sheenovom ulogom, onom Charlieja Harpera iz serije Dva i pol muškarca, jest opsjednutost ženama i, blago rečeno, osebujan karakter. Žene su i u ovoj seriji najčešći uzrok njegovih problema, počevši od njegove psihijatrice, doktorice Kate Wales, koju glumi Selma Blair, a s kojom dijeli mnogo više od odnosa pacijent-doktor. Tu je i njegova bivša supruga Jennifer, koju glumi Shawnee Smith te kćer, tinejdžerica Sam, koju glumi Daniela Bobadilla.

Serija je nastala prema slavnom istoimenom filmu iz 2003. godine u kojoj terapeut Buddy Rydell, kojeg glumi Jack Nicholson, liječi bijesne ispade pacijenta Adama Sandlera. 

 

 


Komentari (10)

Foto