Crna lista (1989)

HIT LIST (Originalni naziv)

akcija triler

Nakon što mu mafija greškom otme sina brižni otac uzima stvar u svoje ruke

 
Režija: William Lustig
Scenarij: Peter Brosnan, John F. Goff
Uloge: Jan-Michael Vincent, Leo Rossi, Lance Henriksen, Charles Napier, Rip Torn...

Filmografija

Akcijski triler ponajviše je rezultat sigurne ruke redatelja Williama Lustiga te odlične glumačke ekipe iskusnih majstora na čelu s Jan-Michaelom Vincentom, legendarnim Mattom,te posebnu draž filmu daju uvijek rado viđeni Lance Henriksen i Rip Torn.

Zbog policijske korumpiranosti i nesposobnosti Jacku Collinsu otet je sin pa hrabri i nezadrživi otac problem odlučuje riješiti sam. U izvrsnom akcijskom trileru "Crna lista" vidjet ćemo što je sve čovjek spreman učiniti kako bi zaštitio svoju obitelj.

Gangsterski šef Vincent Luca (Rip Torn) trebao bi se pojaviti na sudu i odgovarati za svoje brojne zločine, ali zahvaljujući čvrstim vezama u policiji sazna imena i lokacije svih svjedoka, tako da ih može na vrijeme ubiti i onemogućiti suđenje. No, jednoga se ipak ne uspije riješiti: profesionalni je ubojica pogriješio provalivši u krivu kuću.

Kada se Jack Collins (Jan-Michael Vincent) vrati kući, zatekne svoju trudnu ženu kako leži u nesvijesti, prijatelja mrtvog u kuhinji, a dodatni je šok saznanje da mu je sin otet. Policija Collinsa strpa u zatvor, kako bi ga mogla držati na oku, ali on se ne može pomiriti sa situacijom pa odluči pobjeći i uzeti stvari u svoje ruke.

 


Komentari (0)

Foto