Sile prirode (1999)

FORCES OF NATURE (Originalni naziv)

komedija romantika

Mladić spreman za ženidbu upoznaje nepredvidljivu ženu koja će promijeniti njegove planove

 
Režija: Bronwen Hughes
Scenarij: Marc Lawrence
Uloge: Ben Affleck, Sandra Bullock, Maura Tierney, Steve Zahn, Blythe Danner, ...

Filmografija

Nema ničeg zahtjevnijeg od vrhunske romantične komedije. Film "Sile prirode", redateljice Bronwen Hughes, briljantan je primjer kako realizirati uspješno žanrovsko ostvarenje. Sve konvencije prisutne su, ali do zadnjeg trenutka ne znamo hoće li naš romantični par ostati zajedno ili će sreću ipak potražiti u naručju drugih.

Zrakoplovne nesreće, gubitak novca, policijska potjera i uragan pokušavaju razdvojiti Bena i Saru. Hoće li ovaj par stići do odredišta, i hoće li se Ben odlučiti za zaručnicu ili djevojku slobodnog duha koju je upravo upoznao? Provjerite u nezaboravnoj romantičnoj komediji "Sile prirode"!

Ben Holmes (Ben Affleck) jednostavan je i drag mladić spreman za ženidbu. Na putu prema južnjačkoj državi u kojoj će se vjenčati s voljenom Bridget (Maura Tierney), Ben upoznaje nepredvidljivu i slobodoumnu Saru i njegovi se planovi počinju rušiti. Avion u kojem su Ben i Sarah (Sandra Bullock) dijelili mjesta jedva izbjegne havariju, a impulzivna Sarah preuzme kontrolu i krene s Benom na put prepun nevolja. I dok Ben misli da ga sreća čeka u bračnim vodama, Sarah putuje k svojem suprugu - kako bi se razvela. Dvoje mladih na putu nailaze na svaku zamislivu i nezamislivu prepreku, počevši od policijske potjere pa sve do elementarne nepogode. No Ben ne može ne primijetiti kako mu je lijepo u društvu neobuzdane Sarah...

Glavni glumci filma "Sile prirode" su fantastični, posebno Sandra Bullock u ulozi neobične, karizmatične i kompleksne Sare. Spojivši romantiku s filmom ceste i vodeći likove kroz mnoge nezaboravne trenutke, autorica filma podarila nam je jednu od najboljih romantičnih komedija devedesetih!


Komentari (1)

Foto