Idemo do kraja (2000)

Kevin and Perry go large (Originalni naziv)

komedija mjuzikl

Dvojica šašavih od okoline neprihvaćenih mladića provode urnebesno ljeto na Ibizi

 
Režija: Ed Bye
Scenarij: Dave Cummings, Harry Enfield
Uloge: Harry Enfield, Kathy Burke, Rhys Ifans, James Fleet, Louisa Rix, ...

Filmografija

Temeljena na seriji skečeva Kevin the Teenager, emitiranih u sklopu kultnog britanskog humorističnog serijala The Harry Enfield Show, ova glazbena komedija Eda Byeja, uglavnom televizijskog redatelja zabavno je, duhovito i pomaknuto ostvarenje.

Tinejdžer Kevin (H. Enfield) smušen je i prilično izgubljen mladić, slikovita spodoba koja je svojim vršnjacima često predmet poruge, a stalno je u sukobu s roditeljima (J. Fleet i L. Rix). Jedino ga razumije njegov najbolji i nerazdvojni prijatelj, podjednako izgubljeni Perry (K. Burke).

Nakon što na jednom tulumu slučajno dospije u krevet razredne kolegice, te Perryja neuspješno pokuša uvjeriti da je spavao s djevojkom, iznenađeni Kevin ubrzo dozna da s roditeljima uskoro odlazi na ljetovanje na Ibizu. Nezadovoljan što će ljeto provesti u društvu roditelja, Kevin se oraspoloži kad s njima odluči poći i Perry, te nakon što dozna da na Ibizi nastupa njegov omiljeni glazbenik i slavni DJ Eyeball Paul (R. Ifans).

Svojim neobičnim odijevanjem i ponašanjem na Ibizi privlače pozornost, a jedino im se ne izruguju dvije prištave djevojke, Candice (L. Fraser) i njezina prijateljica Gemma (T. Wady). Candice i Gemma slične su Kevinu i Perryju, zbunjene i nespretne cure koje maštaju o romantičnim vezama sa zgodnim dečkima.

 


Komentari (0)

Foto