Kickboxer 2 (1991)

KICKBOXER 2: THE ROAD BACK (Originalni naziv)

akcija

Drugi nastavak "Kickboxera" u kojem glavnu ulogu šampiona kickboxa glumi S. Mitchell

 
Režija: Albert Pyun
Scenarij: Jean-Claude Van Damme, Mark DiSalle
Uloge: Sasha Mitchell, Dennis Chan, Peter Boyle, Chari-Hiroyuki Tagawa, John Diehl

Filmografija

Iz pera scenarista "Blada" i "Grada tame" dolazi drugi nastavak "Kickboxera"! Prvi dio je proslavio Jean Claude Van Damme, ali najuspješniji je ipak Sasha Mitchell koji je odradio najveći broj nastavaka dobro poznate serije filmova, pa tako i drugi dio ovog eksplozivnog akcijskog filma!

David Sloan, Kurtov brat, čiji je lik u prvom dijelu odlično odradio Jean-Claude Van Damme, vodi karate klub. Mr. Sangha, tajlandski vladin dužnosnik pod čijim pokroviteljstvom se nalazi Tong Po, brutalni kickboxer kojeg je Kurt Sloan porazio te on sada želi revanš. Međutim, u naletu bijesa Tong Po ubije Kurta i umjesto njega, odluči izazvati njegovog brata Davida.

Sasha Mitchell glumio je u tri od pet nastavaka o šampionu kickboxa i mnogi smatraju da je njegov šarm bio jedan od presudnih elemenata za uspjeh tih čistokrvnih akcijskih filmova. Dok je Van Damme žario i palio ozbiljnošću i snagom, Mark Dacascos egzotičnim izgledom i vještinama, Mitchell je savršen primjer "dečka iz susjedstva" – uvijek ljubazan i nasmijan – sve dok se ne pojavi ljuti protivnik!


Komentari (0)

Foto