Everwood (2002)

Everwood (Originalni naziv)

drama

Zadivljujuća seriju o tajnama ljudskog srca te snazi koja je potrebna za promjenu života

 
Režija: David Petrarca, Perry Lang, Michael Schultz
Scenarij: Greg Berlanti, Michael Green, Rina Mimoun, ...
Uloge: Treat Williams, Gregory Smith, Emily VanCamp, Debra Mooney, John Beasley, ...

Filmografija

Autori Greg Berlanti i Mickey Liddell vode nas u Everwood, gradić koji ipak nije onakav kakav na početku izgleda. Serija je osvojila mnogobrojna priznanja među kojima su i dvije nominacije za prestižnu televizijsku nagradu Emmy.

Gradić Everwood u američkoj saveznoj državi Kolorado, šarmantno je i slikovito mjestašce među snježnim vrhovima veličanstvenog Rocky Mountainsa. Ponekad se čini kako se u Everwoodu nikad ništa ne mijenja, te bi možda situacija i ostala takva da se u gradu nisu pojavili Brownovi, obitelj u potrazi za mjestom gdje će im zacijeliti rane iz prošlosti, ali i potvrdom da vrijednosti maloga grada mogu opstati u svijetu koji se rapidnom brzinom neprestano mijenja. Njihov dolazak naposlijetku će utjecati na živote svih stanovnika Everwooda.

Život doktora Andrewa "Andyja" Browna (Treat Williams) promijenio se zauvijek kada mu je umrla supruga. Do tog nesretnog trenutka bio je svjetski priznat neurokirurg čija je karijera uvijek uzimala prednost nad njegovim roditeljskim obavezama. Sada, suočen sa zadatkom samostalnog odgajanja devetogodišnje Delie (Vivien Cardone) i petnaestogodišnjeg Ephrama (Gregory Smith), Andy odlučuje napustiti New York kako bi se skrasili u ugodnom Everwoodu. 


Komentari (0)

Foto