Poljubi mladu (2007)

KISS THE BRIDE (Originalni naziv)

komedija romantika

Komedija o ljubavi između dva muškaraca i jedne žene

 
Režija: C. Jay Cox
Scenarij: Tyler Lieberman
Uloge: Tori Spelling, Philipp Karner, James O'Shea, Joanna Cassidy

Filmografija

Nakon što dobije pozivnicu za vjenčanje od svog najboljeg prijatelja i bivšeg ljubavnika Matt (Philipp Karner) kreće u svoj rodni grad kako bi ga izbavio iz ruku žene koja ga je natjerala na pogrešku.

U srednjoj školi, Matt (Philipp Karner) i Ryan (James O'Shea) bili su najbolji prijatelji. I više od toga. Ali u idućih deset godina, izgubili su svaki kontakt. Matt se iznenadi kad dobije pozivnicu za Ryanovo vjenčanje - a iznenađenje je još veće kada shvati da Ryan stupa u brak sa ženom. Matt prekine svoj idealni život da bi se vratio u rodni grad. Planira izbaviti svoju bivšu ljubav od vražice koja ga je nagnala na pogrešku. S druge strane, Ryanova prpošna zaručnica Alex (Tori Spelling) smatra da je Matt simpatičan. Dok Matt pokušava raspaliti stari žar, Ryan je odlučan u namjeri da sve to zatre u korijenu.

On tvrdi da je njihova romansa bila samo srednjoškolski hir, ali Matt shvaća da je Ryan možda ljubav njegovog života. Za to vrijeme, Matt mora trpjeti svoju "novu najbolju prijateljicu" Alex, dvije obitelji i rodni grad za koji je mislio da je ostavio u prošlosti. Kako se bliži dan vjenčanja, probude se stari osjećaji i otkriju tajne. Svatko od njih mora uskladiti svoju prošlost sa sadašnjošću i donijeti odluke koje će odrediti smjer njihovog života.


Komentari (0)

Foto