Povratak superjunaka (2006)

ZOOM (Originalni naziv)

akcija obiteljski sf

Četvero djece sa nadnaravnim sposobnostima pomažu Zoomu spasiti svijet od sigurne propasti

 
Režija: Peter Hewitt
Scenarij: David Berenbaum, Adam Rifkin
Uloge: Tim Allen, Courteney Cox, Chevy Chase, Spencer Breslin, Kevin Zegers, ...

Filmografija

Iako su samo djeca izdvajaju se od drugih zbog svojih sposobnosti ,što ponekad postaje problem. Bivši junak kapetan Zoom ih mora nuaučiti kako da koriste svoje nadnaravne moći i pomognu spasiti svijet.

Četvero djece (Spencer Breslin, Kate Mara, Ryan Newman i Michael Cassidy) velik su problem. Svako od njih posjeduje  nadnaravnu sposobnost kojom se izdvaja od djece svoje dobi. Još im je nešto zajedničko – oni samo žele biti normalni. Sada ih bivši superjunak, nekada poznat kao kapetan Zoom (Tim Allen) mora naučiti kako da koriste svoje neobične darove i spase svijet od sigurne propasti! Ako ga itko može uvjeriti da to doista i učini. Malo povijesti. Prije mnogo godina dogodila se velika bitka između tima Zenitha (koji je predvodio kapetan Zoom, brži od svjetlosti) i njihova neprijatelja, Concussion.

Zoom je napokon uništio Concussion, ali njegov je tim prije toga uništio Concussionov sonični bljesak. Kad se prašina slegla, obavještajcu u vojsci već su lansirali službenu priču: turbulencije je izazvao potres.Kada je otkriveno da je kapetan Zoom žrtvovao svoje moći da bi uništio neprijatelja, vojska ga više nije trebala, i on je postao običan Jack Shepard. Nakon mnogo godina umovi koji su stajali iza programa Zenith, general Larraby (Rip Torn) i dr. Grant (Chevy Chase), sastali su se nakon što je utvrđeno da postoji uzorak nepravilnosti između dimenzija koje prijete ljudskoj vrsti.

Njihova je jedina nada da reaktiviraju program Zenith. Nova nada istraživanja nadnaravnih sposobnosti, Marsha Holloway (Courteney Cox), zadužena je da nađe četvero mladih koji imaju potencijala da postanu superjunaci. Ali četverac koji oklijeva treba učitelja koji će im pokazati kako da spase svijet – a samo je jedan čovjek dovoljno dobar za taj posao - Jack Shepard.


Komentari (0)

Foto