Tigrove oči (2012)

Tiger Eyes (Originalni naziv)

drama

Gubitak oca teško pogodi mladu djevojku

 
Režija: Lawrence Blume
Scenarij: Judy Blume, Lawrence Blume
Uloge: Willa Holland, Amy Jo Johnson, Tatanka Means, Elise Eberle

Filmografija

Nakon što je Daveyn otac ubijen u pljački, ona, njezina majka i mlađi brat odlaze u posjet rođacima u Novom Meksiku. Ondje se Davey sprijatelji s mladim Indijancem Wolfom koji joj pomaže pronaći snagu da svlada svoje strahove.

17-godišnja djevojka kreće na putovanje od duboke boli i smušenosti do preobrazbe dok otkriva ljubav i život nakon tragedije. Nakon što je ožalošćena majka prisili da se presele iz njihova doma u Atlantic Cityju u neobičan postapokaliptični gradić Los Alamos u Novom Meksiku, Davey više ni sama ne zna tko da bude ni kako se uklopiti.

Sve što joj je nekad bilo važno – prijatelji, ugled, zabave i očekivanja koja hrane srednjoškolske dane – odjednom se čine nevažnim, a Davey je uvjerena da nitko nema pojma kroz kakva previranja prolazi. No kada upozna Wolfa, tajanstvenog Indijanca i penjača koji istražuje okolne kanjone, osjeti da je on u stanju prodrijeti do njezinih najviše divljih i najtajnijih emocija.

Njihov vatreni odnos odvlači Davey s ruba te ona pronalazi hrabrost kako bi se upustila u svoju prvu veliku životnu pustolovinu.


Komentari (0)

Foto