Tajne i laži (2014)

Secrets & Lies (Originalni naziv)

triler drama

Život jednog čovjeka u potpunosti se mijenja kada nađe tijelo mrtvog dječaka

 
Režija: Kate Dennis, Peter Salmon
Scenarij: Kylie Needham, Stephen M. Irwin
Uloge: Martin Henderson, Anthony Hayes, Diana Glenn, Jesse Murnane

Filmografija

Napeta krimi serija nastavlja trend emocionalnih kriminalističkih serija nelagodne i tajanstvene atmosfere u kojima je u fokusu misteriozno ubojstvo.

Život Bena Gundelacha (Martin Henderson) potpuno se promijeni kada u šumi u blizini svog doma nađe tijelo 4-godišnjeg dječaka Thoma Murnanea. Obiteljski čovjek sada postane prvoosumnjičeni za ubojstvo. Mediji ga optuže prije nego što je policija dala svoju izjavu te Ben, kako bi spasio reputaciju, posao, brak i zaštitio svoju djecu, sam kreće u potragu za ubojicom. Kada policija identificira ručnu svjetiljku koja je Benovo vlasništvo, on se nađe u velikim problemima. Istovremeno, Ben pokušava utješiti Jesse, majku ubijenog dječaka, a situacija se pogorša kada dozna da bi njegova kći mogla biti upetljana u ubojstvo... 

Glavna uloga pripala je Martinu Hendersonu, kojeg se sjećamo iz Kruga s Naomi Watts, a tu su Diana Glenn kao Christy Gundelach (Underbelly), Adrianne Pickerinng (The Reef, Rake) kao Jess Murnane i Anthony Hayes (The Slap, Bikie Wars: Brother in Arms) kao detektiv Cornilelle, ali i druga poznata imena australijskog glumišta.

Zbog iznimnog uspjeha serija je dobila istoimenu američku inačicu u kojoj su glavne uloge ostvarili Ryan Phillippe i Juliette Lewis.


Komentari (1)

Foto