Susjedi (2001)

HOLLYWOOD PALMS (Originalni naziv)

komedija

Skupina stanara u jednom stambenom kompleksu gdje se odvija niz čudnih događaja

 
Režija: Jeffrey Nachmanoff
Scenarij: Dean Cameron, Patrick Labyorteaux
Uloge: Patrick Labyorteaux, Elizabeth Mitchell, Dean Cameron, Judge Reinhold, ...

Filmografija

Nezavisna komedija "Susjedi" redatelja Jeffreyja Nachmanoffa svojevrsna je leftfield verzija popularne serije "Prijatelji".U šarolikoj ekipi glumaca ističu se Patrick Labyorteaux i Dean Cameron u odličnim ulogama.

Kada su vam susjedi ovakvi čudaci, ništa vas ne smije iznenaditi! Stambeni kompleks Hollywood Palms nadzire odraslo glumačko čudo od djeteta Clark (Patrick Lavyorteaux), koji je još uvijek u depresiji zbog nemilih događaja iz vremena aktivne karijere.

Njegovi stanovnici su baš onakvi kakvi se mogu očekivati od stanara jedne ruševne zgrade. Blair (Elizabeth Mitchell) i Jeff (Dean Cameron) su prekinuli svoju vezu, ali su iz financijskih razloga primorani i dalje živjeti zajedno.Bilo bi to u redu da Jeff i dalje nije zaljubljen u Blair, koja se nalazi između novog dečka Michaela (Judge Reinhold) i tajnog obožavatelja, glazbenika Dextera (Jeff Russo).

Racionalna Phoebe (Paget Brewster) i čudnovata Kathleen (Kristin Bauer) su cimerice koje se, međutim, nimalo ne podnose, ali u kriznoj će situaciji stati jedna uz drugu.k


Komentari (0)

Foto