Plavooka koljačica (2012)

Blue-Eyed Butcher (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Istinita priča o hladnokrvnoj teksaškoj ljepotici

 
Režija: Stephen Kay
Scenarij: Michael J. Murray, Jamie Pachino
Uloge: Sara Paxton, Justin Bruening, W. Earl Brown, Michael Gross, Lucinda Jenney

Filmografija

Psihološki triler prati istinitu priču o Susan Wright, prelijepoj mladoj ženi i majci dvoje djece, koja divljački ubije svoga naizgled savršenoga muža u njihovu domu u Houstonu nakon godina navodnoga zlostavljanja.

Teksaška ljepotica Susan Wright naizgled je imala bajkovit život uz supruga Jeffa koji ju je obožavao, dvoje lijepe djece te blisku obitelj i prijatelje. Ali 2003., nakon šest godina braka, bajka se raspala kada je Jeff pronađen mrtav i zakopan u dvorištu njihove prigradske kuće.

Povezana zajednica šokirana je kada policija optuži Susan za ubojstvo s predumišljajem: namamila je muža u spavaću sobu, svezala ga i divljački probola nožem gotovo 200 puta prije nego što je letimično počistila mjesto zločina. Dok se Jeffova obitelj oporavlja od strašnih vijesti, Susan počinje pripremati agresivnu obranu – morala je ubiti Jeffa da zaštiti sebe i djecu nakon godina fizičkog i mentalnog nasilja.

Ali tužiteljica Kelly Siegler skeptična je kad je riječ o njezinoj obrani te žestoko tvrdi da je ona zapravo lukav sociopat nevinih očiju koja se poslužila svojim privlačnim izgledom da se izvuče s mnogo toga u životu – čak i s ubojstvom.


Komentari (0)

Foto