Tajna Bermudskog trokuta (1998)

THE SENDER (Originalni naziv)

akcija sf

M. Madsen istražuje neobične događaje povezane s nestakom njegova oca u Bermudskom trokutu

 
Režija: Richard Pepin
Scenarij: Richard Preston Jr., Nathan Long
Uloge: Michael Madsen, R. Lee Ermey, Robert Vaughn, Dyan Cannon, Steven Williams

Filmografija

Spajajući elemente znanstvene fantastike, filma istrage i čiste akcije, redatelj Richard Pepin snimio je odličnu televizijsku zabavu za gledatelje željne misterija i pucnjave.

Bermudski trokut, u kojem su bez traga nestali toliki brodovi i avioni jedan je od najvećih svjetskih misterija. U ovome uzbudljivom znanstveno-fantastičnom filmu, s Michaelom Madsenom u glavnoj ulozi, vidjet ćemo što krije smrtonosna klopka Bermudskog trokuta!

Davne 1965. godine za vrijeme preleta preko Bermudskog trokuta eskadrila američkih vojnih aviona suočila se sa svemirskom letjelicom nepoznatog porijekla. Nakon kratkotrajne pucnjave, jedan od pilota je poginuo, a ostali su se zakleli kako će sve što su vidjeli ostati njihova tajna. Nekoliko godina kasnije srušeni avion je pronađen, a sin poginulog pilota zahtijeva vidjeti oca. Uskoro se u njegovoj obitelji počinju događati neobjašnjivi događaji. Ukazuju li oni na neku vezu s onim što je prošao njegov otac?

"Tajna Bermudskog trokuta" od filmova slične tematike razlikuje se originalnim pristupom koji se ne boji ponuditi neke moguće odgovore, ali bez izlaženja iz čiste fikcije avanturističkog djela. Glavnu ulogu u filmu tumači slavni Michael Madsen, najpoznatiji po nezaboravnim nastupima u filmovima Quentina Tarantina kao što su "Psi iz rezervoara" ili "Kill Bill".


Komentari (0)

Foto