Kvaliteta života (2008)

THE QUALITY OF LIFE / THE QUALITY OF LIFE: DOMINIC DA VINCI MOVIE / DA VINCI'S CITY HALL: QUALITY OF LIFE (Originalni naziv)

kriminalistički

Omiljeni TV mrtvozornik Dominic Da Vinci rješava slučaj u prvom dugometražnom filmu

 
Režija: John Fawcett
Scenarij: Chris Haddock, Alan DiFiore
Uloge: Nicolas Campbell, Michael Murphy, Mary Walsh, Hugh Dillon, Venus Terzo, ...

Filmografija

Kanadska krimi serija bila je vrlo uspješna i prikazivala se od 1998. do 2005. godine, a temelji se na životnom iskustvu bivšeg mrtvozornika Larryja Campbella iz Vancouvera.

Gradonačelnik Vancouvera vrlo je popularan i pošten, a jedini grijeh je ljubavna veza s urednicom novina Elaine Cushing (Allison Hossack). Novine su vlasništvo jednog od najmoćnijih ljudi u gradu, Charlesa Greenbornea (Michael  Murphy), koji je domaćin dobrotvorne zabave na kojoj su okupljeni ugledni gosti iz cijele zemlje, budući da je tih dana Vancouver domaćin skupa kanadskih gradonačelnika. Na zabavu je pozvan i Da Vinci (Nicolas Campbell), a među gostima je i gradonačelnik Toronta, Drood (Ron Lea), koji želi Da Vincijevu političku podršku. Zabavu je organizirala Katherine Greenborne (Mary Walsh), koja je angažirala i osoblje: mlade i lijepe djevojke da bi nakon službene zabave samo za povlaštene organizirala prave orgije. Te večeri jedna je djevojka ubijena, a Da Vinci pomaže policiji u istrazi i otkriva mnoge tajne... 


Komentari (0)

Foto