Step up 2 (2008)

STEP UP 2 THE STREETS (Originalni naziv)

glazba romantika tinejdžerski

Romantične iskre dvoje studenata plesa zapalit će plesni podij

 
Režija: Jon Chu
Scenarij: Toni Ann Johnson, Karen Barna
Uloge: Robert Hoffman, Briana Evigan, Will Kemp, Jennifer Rouse

Filmografija

Nastavak plesnog hita prati buntovnu uličnu plesačicu Andie koja se pokušava uklopiti u elitnu umjetničku školu Maryland, ali i zadržati svoj način života. Zato se udružuje s najboljim plesačem škole kako bi sudjelovali na uličnom plesnom turniru u Baltimoreu nazvanom The Streets.

Andie West je šesnaestogodišnja ulična plesačica. Nakon što joj premine majka odlazi živjeti kod majčine najbolje prijateljice Sarah. Andie često izbjegava školu i provodi vrijeme sa ozloglašenom skupinom plesača zvanom 410, te je Sarah namjerava poslati da živi kod tetke u Texasu.
Njen prijatelj Tyler je nagovara da se prijavi na audiciju za Školu Primjenjenih Umjetnosti Maryland. Iako direktor nije siguran da je želi u školi, Andie bude primljena. Zbog školskih obaveza Andie ne može dolaziti na vježbe i bude izbačena iz 410, no ona sastavlja vlastiti plesački tim koji uključuje najboljeg plesača u školi, Chasea. Sastaju se poslije škole te vježbaju kako bi pobijedili tim 410 u tajnom plesnom natjecanju znanom kao The Streets.

Komentari (3)

Foto