Put bez povratka 3 (2006)

FINAL DESTINATION 3 (Originalni naziv)

triler horror drama

Sudbini je teško pobijeći a smrt se ne može prevariti jer ona dolazi po svoje odabranike

 
Režija: James Wong
Scenarij: Glen Morgan, James Wong
Uloge: Mary Elizabeth Winstead, Ryan Merriman, Kris Lemche, Alexz Johnson, ...

Filmografija

Grupi maturanata koji zbog ituicije jedne od djevojaka prežive tragediju na roller-coasteru Smrt dolazi naplatiti svoj dug.

Maturantica Wendy (Mary Elizabeth Winstead) pridružuje se svojim prijateljima na proslavi mature u lokalnom zabavnom parku, misleći da joj je to jedan od najsretnijih dana u životu. Kada se trebaju ukrcati na roller-coaster, Wendy se najednom uplaši. Njezin dečko Jason (Jesse Moss) uvjerava je da je vjerojatno plaši samo osjećaj gubitka kontrole. Wendy uspijeva pobijediti strah, ali prije nego što se kabina spustila, učvršćujući je u njezinu sjedištu, Wendy doživljava jasnu viziju fatalne nesreće u kojoj roller-coaster postaje smrtonosna zamka za nju i njezine prijatelje. Zbog strašne vizije, stojeći još na platformi, Wendy poludi i zahtijeva da je puste. Njezin školski kolega, Kevin (Ryan Merriman), koji sjedi pokraj nje, osjeća potrebu da joj se pridruži.

Dok oni odlaze, Lewis (Texas Battle) zafrkava Kevina, nazivajući ga papkom. Uvrede se pretvaraju u udarce, ostali se priključuju tuči i uskoro im zabranjuju da pristupe roller-coasteru. Dok odozdo promatraju, Wendyino se predviđanje pokaže točnim – coaster se počinje okretati bez kontrole i svi koji su bili na njemu nestaju... Ali to je samo početak…Oni koji su preživjeli katastrofu otkrivaju da je sudbini teško pobjeći.

Trebali su umrijeti... A smrt nije lako prevariti!Smrt ubrzo dolazi po nove žrtve, ali nakon ove tragedije Wendy shvaća da postoje znakovi koji će joj objasniti neminovne smrti preživjelih, a nalaze se na fotografijama koje je snimila u zabavnome parku one kobne noći. Dok Wendy i Kevin očajnički pokušavaju protumačiti znakove koji bi mogli spasiti živote, njihovi prijatelji umiru na najnevjerojatnije načine... A uskoro će i oni biti na redu.


Komentari (0)

Foto