Agenti s mnogo lica (2013)

Played (Originalni naziv)

drama

Avanture policajaca koji svakodnevno riskiraju živote u tajnim akcijama

 
Režija: Greg Nelson
Scenarij:
Uloge: Lisa Marcos, Vincent Walsh, Chandra West, Dwain Murphy, Agam Darshi

Filmografija

Serija Agenti s mnogo lica prati Jedinicu za tajne istrage, elitnu tajnu policiju čiji je zadatak ubaciti se u svijet zločinaca. Murjaci izvode opasne i napete akcije. U tajnim policijskim klopkama kupuju drogu, pretvaraju se da su odvjetnici, očijukaju s ubojicama, druže se s članovima bandi, dogovaraju isporuke oružja, sve kako bi prikupili dokaze, izmamili priznanja i uhitili zločince

Murjaci Jedinice za tajne istrage vrlo su šarmantni i duhoviti. Brzo razmišljaju, govore uglađeno, oslanjaju se na svoje instinkte i karizmu kako bi stekli povjerenje. Ali tajne akcije mogu biti nepredvidive i situacija se vrlo brzo može promijeniti. Zato murjaci moraju u svakome trenutku biti spremni na sve. Ako nisu uvjerljivi, ako nisu stvarni, potreban je samo jedan pogrešan pokret ili riječ da im život završi u trenu.  

Murjaci djeluju brzo, bez zadrške, u situacijama kada je malo vremena. Zatim, nakon što se pretvaraju da su milijunaši koji nemilice troše u kockarnicama, trgovci kokainom, mešetari i plaćeni ubojice, vraćaju se kući te se trude da im posao ne utječe na privatne živote.   Ti su murjaci međusobno bliski, a njihovi su sukobi intenzivni.

Sigurnost agenata na terenu ovisi o njihovim kolegama koji im čuvaju leđa, koji ih stalno promatraju i slušaju, koji su uvijek svjesni goleme opasnosti i spremni za akciju. Njihovi su odnosi jedinstveni. Samo murjak na tajnome zadatku može shvatiti drugoga murjaka na tajnome zadatku.

Što su više u tome poslu, to im je teže ostati povezan s drugim ljudima.Ekipa je sve.


Komentari (0)

Foto