Velika ljubav (2006)

Big Love (Originalni naziv)

komedija drama

Zavirite u život jedne neobične američke obitelji

 
Režija: Rodrigo García
Scenarij: Will Scheffer, Mark V. Olsen
Uloge: Bill Paxton, Jeanne Tripplehorn, Chloë Sevigny, Ginnifer Goodwin, ...

Filmografija

Višestruko nagrađivana serija o obitelji fundamentalističkih mormona koji prakticiraju poligamiju. Serija je osvojila publiku i kritiku te je, nakon prikazivanja, bila tema opsežnih članaka u prestižnim akademskim i pravnim časopisima.

Bill Henrickson nije baš pri sebi u zadnje vrijeme. Osim što pokušava uhvatiti korak u ispunjavanju privatnih obaveza prema svojim ženama Barb, Nicki i Margene, i djeci, on je pod stresom zbog otvaranja njegove druge super-trgovine.  Billov entuzijazam na svečanom otvorenju trgovine naglo splasne kad se neočekivano pojavi Roman, nemilosrdni otac jedne od njegovih žena, koji je još k tome i vođa zajednice »Juniper Creek« u kojoj žive Billovi roditelji. Roman je pomogao u financiranju Billove prve trgovine, i sad želi i dio profita koji će donositi druga trgovina. Bill odbija njegov zahtjev što znatno ugrozi njihov odnos.

Uz sve probleme, dobiva i lošu vijest kako je njegov otac Franklin teško bolestan. Kada pristignu bolnički nalazi, prema kojima je utvrđeno da je Franklin otrovan arsenom, Bill počinje sumnjati da je za to odgovorna njegova majka Lois.


Komentari (0)

Foto