Izgubljeno vrijeme (2004)

Les temps qui changent / Changing times (Originalni naziv)

drama romantika

Pomutnju u Celiein (Catherine Deneuve) brak unese čovjek iz njezine prošlosti

 
Režija: André Téchiné
Scenarij: André Téchiné, Laurent Guyot
Uloge: Catherine Deneuve, Gérard Depardieu, Gilbert Melki, Malik Zidi, Lubna Azabal

Filmografija

Antoine (Gérard Depardieu) dogovara posao u Tangeru kako bi ponovno susreo Cecile (Catherine Deneuve), svoju prvu ljubav koju nije vidio trideset godina. Sami (Malik Zidi), njezin sin, dolazi u Pariz sa svojom prijateljicom Nadijom (Lubna Azabal) i njezinim sinom u posjet svojoj majci i njezinu dečku iz Maroka. Nadia želi vidjeti svoju sestru blizanku, koja pak ne želi vidjeti nju. Antoine počne maštati o drugačijoj životnoj situaciji koja ponovno spaja njega i Cecile.

Romantična priča Cecile, urednice showa na Maroccanskoj radio stanici, koja živi sa puno mlađim mužom Nathanom, arogantnim doktorom kojem prošlost ne znači ništa. Nathanova suprotnost je Antoine, Cecilijina ljubav iz “prošlosti” kojeg nije vidjela skoro pola svog života. Godinama je Antoine pokušavao preboliti Cecile, i nakon toliko vremena njihovi putevi se ponovno sretnu.

Antoine je odlučan povratiti Cecile, ali i Nathan se ne želi predati nakon čega Cecile mora odlučiti između svog supruga i čovjeka kojeg toliko godina nije ni vidjela.


Komentari (0)

Foto